CD’s & DVD’s

‘t Beste Medicin

Drie jaar na de oprichting vonden we dat er  “iets” vastgelegd moest worden van ons koor en kwamen in Lemmer terecht bij Joop van der Linde, het resultaat een pracht CD en is inmiddels  met de 4e herdruk bezig. De uitreiking was door Conny Vink.  CD, ‘t Beste Medicin

kosten:  (uitverkocht)

Vaer’n

Het werd weer tijd om enige nummers vast te leggen en dat lukte weer prima bij Joop van der Linden, Face Sound in Lemmer.  De uitreiking was in juni 1995 door

kosten: 5 euro

Veurjaor in de Kop

Tijdens de trip door Ierland in 2000 hebben de mannen vele nummers mee genomen mn van locale artiesten, dus er moest weer een nieuwe CD komen. De uitreiking was in juni 2003 door Luuks Nijzingh.

kosten:  uitverkocht

Onze Dubbel CD

Omdat er nog steeds veel vraag was naar oude CD’s, kwam in 2007 deze dubbel CD uit, een combinatie van CD 2 en CD 3. Deze is inmiddels uitverkocht.

 

Wied van Uus

Deze nieuwste CD Wied van Uus, is een muzikale rondreis rond de wereld in 18 prachtige nummers. De eerste serie is opgenomen in december 2010 en de laatste 9 nummers in april 2011. De uitreiking was op zondag 10 juli 2011 door Bastiaan Ragas.

kosten: 10 euro

As ‘n Vis in ‘t Waeter

Deze DVD is een ode aan Giethoorn en heeft alleen maar Hollandse en Dialect nummers veelal over Giethoorn. Met prachtige oude beelden van Giethoorn. De premiere was in het City Theater in Steenwijk op   25 oktober 2007.

kosten: 15 euro

CD of DVD bestellen klik hier!